Бъдещите шампиони на Германия. Под това заглавие излиза малка информация за производителя на гримове Kryolan в „Ханделсбалт".  

Не е тайна, че германците много държат на родната си продукция и дори предпочитат да си купуват германски стоки пред тези чуждо производство. Дори това да е платена публикация, е доказателство, че в Родината на Гьоте държат на своите продукти, въпреки че в козметичната индустрия конкуренцията е доста ожесточена.  

Те са върхът на германските средни предприятия. 100 фирми, които са относително малки, в своя бранш, но по света са водещи - преди всичко динамични и бързорастящи, започва материалът. Бъдещите световни шампиони на Германия и  техните активи. 95 на сто пазарен дял.

Няма значение дали гледате представление в Covent Garden в Лондон или в Рим, нашите продукти са навсякъде в употреба, заявяват от фирмата Kryolan. Фирмата в Берлин, основана през 1945 година, предоставя професионален грим за театъра, киното и телевизията. Червеният кръст също има нужда от услугите на компанията  в някои случаи. Kryolan е активна по света. Ние открихме филиал в Индия, каза директорът на компанията. Освен това фирмата има подразделения в Полша, Бангладеш, в Сан Франциско и Лондон. И принадлежи към бъдещите световни шампиони.