Пръв ще отвори врати хотел "Добруджа"на 5 март. В началото на април ще заработят и хотелите "Боряна", "Гергана", "Албена бийч", "Ралица супериор", "Орлов", "Лагуна гардън", "Лагуна бийч" и "Лагуна маре", съобщава в."Нова Добруджанска трибуна".

Първата промоция по случай откриването на сезон 2007 е за дамите- специална оферта от 7 до 11 март за парна баня или сауна и перлена вана за разкрасяване.

Нощувката със закуска и вечеря в двойна стая е 40 лв. Това съобщи Велика Вълканкина от сектор български пазар в курорта.

Още две предложения има курортът за дамите за целия месец март - "Шоколадова магия" и "Усещане за хармония". Пакетът "Шоколадова магия" е на цена от 140 лв., като в него са включени 2 нощувки със закуска, пилинг, СПА - процедури и топла маска с течен шоколад и бадемово масло.

Другият пакет - "Усещане за хармония", е на цена от 189 лв. В него са включени 3 нощувки със закуска, както и масаж, парна баня и вълшебна маска за разкрасяване и подмладяване с мед, бадемово масло и парна баня.

Тази година в Албена Великден ще посрещнат много румънски туристи. По традиция сред първите гости и за този сезон в Албена ще са немци на "Кур клуб", които по традиция ползват услугите на балнеологията.