Райфайзенбанк възстановява на своите картодържатели 1% кешбек от всички покупки в страната, извършени с кредитни карти VISA Classic и VISA Gold, в рамките на националната промоционална кампания на VISA Europe, която продължава до 31 май 2009г.

Райфайзенбанк възстановява 2% кешбек за покупки в магазините Билла с кобрандираната кредитна карта Billa-VISA Classic. Банката възстановява сумата на кешбека от стойността на направените през месеца покупки и плащания с издадените от нея кредитни карти VISA в края на всеки календарен месец, за периода на кампанията.

По време на промоционалната кампания Visa Europe предоставя всеки ден по три награди от по 400 лв. на свои картодържатели, направили покупка в търговските обекти със своите кредитни или дебитни карти Visa.

Условието за включване е плащане с карта Visa, издадена от която и да е банка на ПОС терминал в България и онлайн транзакции, с изключение на международните, като няма изискване за минимална стойност на покупката.

Тегленето на имената на печелившите картодържатели се извършва всеки четвъртък в присъствието на  нотариус. В седмичния жребий участват всички плащания, извършени през всеки един ден от предходната седмица, като клиентът участва с всяка своя транзакция, а банката, издала картата, съвместно с VISA информира печелившия.