Туристическото изложение "Ваканция" се открива днес в Националния дворец на културата.

Акцент в изложението ще бъде представянето на град Белица - зелената приказка на вълшебните планини и танцуващата мечка, съпроводено от фолклорна програма с изложба на местни кулинарни и сувенирни изделия.

Дамите, посетили борсата, ще могат да се възползват от InterSPA - Презентация Yon-Ka - лице - Le Grand Classique - дълбоко почистваща, обновяваща и релаксираща арома-терапия, както и от InterSPA - Презентация Nemectron - Noblesse Line - демонстрация на антицелулитни и стягащи терапии с уникалната немска система на Nemectron.

Гостите на изложението ще могат да разгледат фото изложбата Софийската Света гора, представена от Българска Асоциация за Алтернативен Туризъм (БААТ).

Ще бъде направена и презентация на първата в България платформа за on-line резервации на самолетни билети, хотелски настанявания и коли под наем.

Изложението се организира от ПРИМ ЕКСПО със съдействието на Столична община, Съвет по туризъм - София, Държавна агенция по туризъм, Българска асоциация на туристическите агенции, Българска туристическа камара, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Възможностите за туризъм ще представи и община Несебър, под наслов "Град на фестивали".