Най-печелившата акция за ноември 2015 г. е на Weight Watchers International с ръст от 73.92%. Това показва месечната класация на най-печелившите акции на световните борси на борсовия посредник "Елана трейдинг".

Weight Watchers International, Inc. е глобална компания за услуги, свързани с регулиране на теглото и програми за отслабване. Компанията предлага свои брандирани продукти като хранителни добавки, книги, фитнес уреди и др. в рамките на програмите си за отслабване, които се осъществяват чрез групови срещи на членски принцип по целия свят. Всяка седмица 800 000 души участват в над 36 000 срещи за регулиране на теглото. 

Акциите на Weight Watchers International, Inc. поскъпнаха с 73.92% през ноември, след като от компанията оповестиха финансовите си резултати за изминалото тримесечие. Дружеството отчете приходи от 273.3 млн. долара, което представлява спад от 20.8% година по-рано, но е с 7 млн. долара по-добър от очакванията на анализаторите. Това бе основна причина за високия апетит към активите на компанията.

Същата акция предизвика вълнение след инвеститорите и през октомври, след като известната водеща Опра Уинфри закупи 10% дял в компанията. Новината изстреля акцията със 100% нагоре в рамките на борсовата сесия.