През март националният авиопревозвач "България Еър" сключи SPA (Special prorate agreement) договор с испанската авиокомпания Air Europa, съобщиха от авиокомпанията.

Благодарение на новото споразумение, пътниците могат да закупят само един билет за цялото пътуване между София и вътрешността на Испания или Португалия, като се възползват от по-атрактивни цени в сравнение с опцията за отделен билет за всеки от превозвачите.

Новото т.нар. SPA споразумение дава възможност на пътниците лесно и удобно да достигнат до Порто, Аликанте, Валенсия, Канарски острови, Ибиза, Ла Коруня, Гран Канария, Тенерифе, Виго и др., на преференциални цени с удобен трансфер в Мадрид.

На прага на летния сезон, комбинираните по-конкурентни тарифи важат и за всички пътници от Иберийския полуостров, желаещи да посетят столицата на България или да продължат пътуването си до някоя от черноморските дестинации.

"Сключването на договора за сътрудничество с испанската авиокомпания Air Europe е поредната стъпка, която националният превозвач прави в стремежа си да гарантира на своите пасажери богата мрежа от дестинации на конкурентни цени и при изгодни услови", коментират от "България Еър".

"България Еър" с полети до екзотични дестинации

"България Еър" с полети до екзотични дестинации

Заедно с партньорите на авиокомпанията "Condor" и "Air Mauritius"