Fibank (Първа инвестиционна банка) предостави голямата награда на победителя в промоционалната кампания за дебитни и кредитни карти Visa, на изискана церемония в София. Председателят на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Fibank, г-н Никола Бакалов, и г-жа Красимира Райчева, мениджър на Visa за България, връчиха ключа за авангардния plug-in хибрид Audi Q5 quattro на печелившия участник. В лотарията бяха изтеглени също и трима клиенти, които получиха електрически велосипеди.

В кампанията имаха възможност да се включат всички клиенти на банката - физически лица с активна карта Visa, издадена от Fibank преди 1 май 2023 г. (включително ако картата е добавена към мобилно устройство - смартфон или часовник с опция за плащане). Условието беше да се извършат поне 10 плащания с картата през всеки един от месеците май, юни и юли 2023 г. Отчитаха се плащанията в търговски обекти в страната и в чужбина, онлайн и във физически магазини с ПОС-терминали. Всяко допълнително плащане, направено над минимума от 10 плащания, носеше на клиентите по още един допълнителен шанс в тегленето на наградите. Имената на победителите бяха изтеглени на случаен принцип на 18 септември 2023 г., в присъствието на нотариус.

Снимка 635857

Източник: Fibank

"Изключително се радвам да споделим отличните резултати от съвместната ни кампания с партньорите от Visa и Audi и да връчим тези страхотни награди на нашите клиенти. В съвременното ни ежедневие, те отлично се вписват с поетата от Първа инвестиционна банка ESG политика. Стремим се да предоставяме гъвкави финансови решения за нашите клиенти и затова постоянно надграждаме предлаганите от банката картови продукти. В тази връзка, с партньорите от Visa съвсем скоро ще представим новата премиум бизнес карта Visa Platinum, съчетаваща удобство, лукс и практичност", отбеляза г-н Бакалов.