Хипермаркети HIT - една от най-известните и предпочитани верига магазини в София, вече има ново име - HIT Max. В нея клиентите ще продължат да откриват богатото разнообразие от любимите си стоки във всички продуктови категории, а новото име подсказва и основният стремеж на компанията - да предлага максимално качество и разнообразие.

Магазините от HIT Max осигуряват избор от над 30 000 свежи и пакетирани храни от цял свят, био продукти, месни деликатеси собствено производство, козметични стоки и домашни потреби за семейството и градината. Вносът на висококачествени немски продукти, които се утвърдиха сред най-търсените от потребителите на веригата и трудно могат да се намерят на друго място в страната, ще продължи.

Запазват се още седмичните и месечните предложения с отстъпки в магазините, както и политиката на веригата да поддържа трайно ниски цени на основни продукти и атрактивни цени на любими и познати марки. Те са налични и при пазаруване от онлайн магазина Shop.gladen.bg, който предлага цялото разнообразие от продукти на HIT Max.

Паралелно с това, като част от дългосрочната си стратегия за развитие, екипът на HIT Мax ще продължи постоянно да обогатява портфолиото си от стоки. С новото си име веригата си поставя и специална мисия, с която да бъде още по-полезна за клиентите си - да вдъхновява хората да се грижат за себе си като се хранят здравословно, с продукти с ясен произход и високо качество.

"Променяме името си, но продължаваме да следваме досегашната си политика да предлагаме голямо разнообразие от висококачествени стоки във всички продуктови и ценови категории. Именно тези две думи: качеството и разнообразие, винаги са били сред конкурентните предимства на HIT, а с HIT Max ще се стремим да ги надграждаме постоянно", заяви г-жа Боряна Тодорова, управител на HIT Max.

Към момента магазините на HIT Max са два на брой и се намират в столичните квартали "Младост" и "Люлин". От веригата може да се пазарува и онлайн на https://shop.gladen.bg/. Онлайн магазинът на платформата Gladen.bg прави доставки в София и околността. При поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.