В Силистра беше открит нов ритейл парк, съобщиха от Общината. Търговският обект се намира на ул."Седми септември" №33 и е разположен на площ от 10 000 кв.м.

В него търговска дейност ще извършват шест фирми, сред които - Pepco, LC Waikiki, Kik и Sinsay. Клиентите на мини мола ще могат да ползват 80 паркоместа.

Инвеститор на изграждането на комплекса е " Жоан"ЕООД - Георги и Анета Андрееви.  По думите на по думите на Георги Андреев техният предприемачески дух, бизнес коректност, визионерство и отговорност са определящи в начинанието им. Преди година и двадесет дни, са стартирани дейностите по проекта, с автор арх. Мария Друмева.

С участието на десетки строителни фирми и с подкрепата на институциите, в партньорство с търговските вериги преди ден бе прерязана лентата на обекта.

"Успех и благополучие за начинанието и на добър час! Това е празник за града ни", каза в поздравлението си кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов.

Търговският комплекс Holiday Park Перник отваря врати
Обновена

Най-големият търговски комплекс в Югозападна България отваря врати в Перник

В него ще има добре познати и харесвани от българските потребители международни и родни марки

Първият мол в града

е открит на 20 май 2009 г. под името S&S Mall. През 2011 г. комплексът е преименуван на Централ парк шопинг център.

Молът се състои от 27 магазина, 12 офиса, банка, галерия, кафене, подземен паркинг за 39 автомобила, фитнес, голям хранителен магазин, детски атракцион и 85 апартамента.