В Стара Загора ще бъде открит реновираният търговски комплекс от отворен тип Holiday Park. От компанията обявиха, че датата на откриването е 13 септември, а адресът бул. "Никола Петков" 52 в "Града на липите".

Комплексът е най-големият търговски център в региона, разположен на терен от над 73 000 кв.м с над 40 000 кв.м търговска площ, който обособява повече от 30 магазина, предлагащи широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време.

Снимка 633278

Източник: Holiday Park

Сред брандовете, които клиентите на шопинг центъра на открито могат да посетят са, както Технополис, Практикер, Декатлон и Jumbo, така и новите обекти отворени в комплекса като Lidl, LC Waikiki, Sinsey, Хиполенд, Нечовешки магазин д-р Стефанов и други. 

Търговският комплекс Holiday Park Перник отваря врати
Обновена

Най-големият търговски комплекс в Югозападна България отваря врати в Перник

В него ще има добре познати и харесвани от българските потребители международни и родни марки

Трансформирането на комплекса включва по-голямо и широко пространство за новопостроените обекти, над 700 по-широки паркоместа с безплатен достъп, допълнително външно озеленяване със стотици естествени и свежи дървета и храсти, и нови соларни панели. Изключителна атракция са и четири естествени палми, които ще радват всички посетители от фоайето на парка.

Инвеститор и собственик на Holiday Park е компанията Видеолукс Холдинг, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време Технополис и веригата за дома и градината Практикер.

Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.

Откриха нов ритейл парк в Силистра

Нов ритейл парк заработи у нас

Това е втори мини мол за града

Припомняме, че на 16 юни беше открит най-големият търговски комплекс в Югозападна България - Holiday Park. Той ще се намира в Перник в непосредствена близост до отбивката за кв. Калкас. Комплексът в Перник се простира на 75 000 кв.м, като застроената площ с магазини е 23 000 кв.м.