Експерти от сектора на недвижимите имоти, брокери, инвеститори, строители, архитекти и специалисти от браншови организации и институции, ще дадат своето експертно мнение по актуалните въпроси и проблеми пред имотния пазар.

Това ще стане по време на поредица от 8 бизнес форуми в различни градове от страната, които водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net , част от Investor Media Group, организира и провежда всяка година. Темата, по която експерти в областта на недвижимите имоти ще представят своите аргументи и анализи, ще бъде: "Предизвикателствата пред пазара на имоти - политически, икономически, технологични".

Първият форум от поредицата ще се проведе в хотел Graffit Gallery Design, Варна, на 24 февруари.

Дискусиите между изявени имена от сектора ще помогнат на аудиторията да разбере пазарните нюанси при сделките с имоти, както и ще предоставят информация за основни аспекти от икономическия живот в България и в ЕС в началото на 2023 г.

Събитието ще се проведе в два панела, като в първия панел ще се правят анализи на пазара на имоти в съответния регион за изминалия период от годината, а във втория, браншовите експерти ще имат възможност да дискутират по темата.

Тази година осмите Годишни награди на imoti.net ще се проведат в подкрепа на фондация "Очи на четири лапи". Каузата ще бъде част от всички експертни форуми, както и от Годишните награди на imoti.net.

Бизнес форумите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на "Годишните награди на Imoti.net", които през 2023 г. се провеждат за осма поредна година и ще отличат най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2022 година.

Това е единственият национален конкурс, който присъжда престижните награди за постиженията и коректността на компаниите и експертите в недвижимите имоти.

Съвсем скоро стартира кандидатстването в конкурса, а официалната церемония по награждаване на победителите от него ще се проведе на 17 май, в Интер Експо център, София.

Генерален партньор на "Годишни награди на Imoti.net" е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара.

Пълната програма с датите и участниците в работните срещи може да откриете ТУК.