От 10 април 2007 година Хеброс Банк сменя BIC код и IBAN номера на банковите сметки на своите клиенти.

Новият BIC код на Хеброс Банк е UNCRBGSF, който влиза в сила от 10 aприл 2007 г. Новият BIC код е съобразен с факта, че от 2 май 2007 г. Хеброс Банк вече ще бъде част от УниКредит Булбанк.

Промяната е необходима, защото Хеброс Банк, заедно с Ейч Ви Би Банк Биохим и Булбанк, банки от УниКредит Груп, преминават на единна банкова информационна система от ново поколение във връзка с планираното сливане на трите институции.

Веднага след като процедурата приключи за клиентите на Хеброс Банк, през същата операция ще преминат и клиентите на другите 2 банки от групата.

Информацията за новите банкови сметки може да се получи в клоновете на УниКредит Булбанк и на интернет страницата на банката.

Обединението ще приключи през второто тримесечие на 2007 г. и ще създаде най-голямата банка в България - УниКредит Булбанк, част от водещата европейска финансова група - УниКредит Груп.

Единната информационна система ще даде възможност още от средата на 2007 г. да се предложи по-богата палитра от банкови продукти и услуги, по-качествено и ефективно обслужване в една значително по-широка мрежа от клонове и офиси на новата банка, твърдят от управлението на УниКредит Булбанк.