Предаването Money.bg. чества първия си юбилей - на 4 юни, от 16:30 часа Bulgaria ON AIR ще излъчи епизод 100 на икономическото предаване. Освен да запознава зрителите в ефира с най-важните икономически, финансови и влияещи на отделните сектори новини и събития през изминалите 99 издания, събеседници на водещите на предаването бяха утвърдени имена в отделните сектори, които заедно на разбираем за зрителите език се опитаха да разнищят много от проблемите, които засягат обществото днес.

Други успяха дори да вдъхновят всички пред малкия екран, чрез истории за успеха и иновациите, които създават, за да правят света едно по-добро място за живот. Екипът на предаването ще продължи със същия хъс, любопитство и желание да прави зрителите на Bulgaria ON AIR преки свидетели на задълбочените дискусии по обществено-значимите икономически въпроси.

По традиция на 4 юни от 16:30 часа юбилейното издание на Money.bg ще започне с информация за най-актуалните икономически новини и събития, които оказват ключово влияние в динамично променящата се бизнес среда в България и по света. Какво ново предстои и в каква посока се развива България - зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат от Борислав Петров.

В новото издание на предаването финансовият журналист Петър Илиев ще посрещне в студиото на Money.bg Георги Ганев, икономист, депутат от "Демократична България" и член на бюджетната комисия. Двамата ще търсят отговори на въпросите "Защо България се отдалечава от Еврозоната?", "Какви са ползите за страната от нея?" и "Какви са рисковете за икономиката?".

За финал, зрителите на национална политематична телевизия ще научат повече за имотния пазар у нас от един от най-опитните предприемачи в сферата на недвижимите имоти - изпълнителния директор на Realto Group и основател на proptech.bg Георги Павлов. Водещият Георги Минев го посети в дома му - символично място за разговор на тема жилища, цени и прогнози за пазара.