Тази събота, точно в 16:30 часа, актуално-публицистичното предаване за икономика Money.bg по Bulgaria ON AIR ни среща с Васил Шарланов - ръководител на отдел "Дизайн и архитектура" на българската компания Walltopia, която изгради най-високата в света стена за катерене. Той ще коментира темата какви са процесите на създаване и изпълняване на успешен проект с подобни мащаби.

По време на първата част участие в предаването ще вземе и Александър Атанасов, който ще разкаже какво е усещането да сбъднеш мечтата си и да работиш за Tesla - компанията, определена като най-ценният производител на коли в света.

Втората половина от съботното издание ще продължи с коментар за управлението на парите за втора пенсия. Даниела Петкова, член на БАДДПО и Председател на УС на ПОК "Доверие", ще разговаря по темата за представянето на българските пенсионни фондове в условията на глобален икономически спад.

Съботното издание на предаването Money.bg ще приключи с коментар на икономиста Даниел Василев за това защо капиталовите пазари отбелязват рекорди при негативни икономически прогнози?