Какво е да имаш банка на един клик разстояние и да може да управляваш финансите си по всяко време от всяко място? DSK Smart има отговор!

Приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК - DSK Smart, осигурява редица възможности за дигитално управление на финансите, които улесняват ежедневието ни, дори и в условията на извънредно положение. Дори и името на апликацията - Smart, подсказва, че разполагаме с приложение с красива визия, интуитивен интерфейс и най-вече с функционалности и настройки, които се адаптират спрямо конкретните ни потребности и предпочитания. Отскоро приложението има и нов редизайн, който го отличава сред други конкурентни предложения по отношение на визуална идентичност и технически възможности.

Първото нещо, което виждаме, когато заредим DSK Smart, е бутон "Бърза справка", който ни позволява лесно да проверим наличността по своята сметка, без въвеждане на потребителско име и парола. При избиране на бутон "Вход" и въвеждане на парола или ПИН код, влизаме в приложението и виждаме веднага всичките си сметки и наличностите по тях.

От страничното меню, може да изберем една от многобройните възможности, които DSK Smart предлага. Може да подадем заявка за потребителски кредит или за нова кредитна карта. "Движението" на банковите карти е с няколко клика - DSK Smart позволява промяна на лимити по карти за теглене на АТМ, както и временно блокиране и активиране на пластиките.

Снимка 474962

DSK Smart дава също така актуална информация за валутните курсове, а в случай на нужда за посещение на банков клон - локацията на най-близкия до нас офис или банкомат. Приложението обаче предлага и още нещо - можем дори да си запазим час за среща с финансов консултант, в офис по наш избор, за да бъдем информирани и посъветвани по различни финансови въпроси, свързани с кредити, инвестиционни и пенсионни фондове, банкови карти и много други.

Как стои въпросът с банковите преводи? Много просто - всичко, което трябва да направим, за да извършваме бързи и лесни банкови преводи през своя смартфон или таблет, е да инсталираме допълнителното приложение DSK mToken, което ни позволява да потвърждаваме преводи и подписваме документи, наредени през интернет банкирането ДСК Директ или DSK Smart. По този начин, платежните преводи стават за секунди и дори може да платим битовите си сметки само с телефона - удобно, бързо и с минимизиран риск от грешки.

Всички клиенти могат да персонализират DSK Smart, според своите нужди и желания - кои да са бутоните, които виждат на начален екран, както и за кои сметки първо да виждат информация. Освен това начинът на достъп също е по избор - чрез парола, ПИН код или лицево разпознаване.

А за клиентите на Експресбанк, които предстои да започнат да използват DSK Smart след интеграцията на Банка ДСК и Експресбанк, има специално създадена платформа, която дава необходимата информация за всички новости и промени, като включително на нея могат да зададат и своите въпроси: https://dskbank.bg/integration/.