Последният месец от годината вече започна, а с това и подготовката за Коледните и Новогодишните празници.

Отвсякъде ни затрупват всевъзможни оферти и често се случва да се изгубим в цялата суматоха. Затова екипът на Money.bg реши в навечерието на празничните дни да провери кои са специалните предложения, които предлагат трите мобилни оператора у нас през декември.

Вижте ги и сами преценете кое е най-доброто за вас и близките ви.

Vivacom

От декември 2015 г. до края на януари 2016 г. тарифните планове Smart S/M/L ще включват удвоени минути за разговори към всички мрежи в страната и три пъти повече МВ мобилен интернет на максимална скорост. Цените на абонаментите се запазват същите, а условията важат за целия срок на договора.

 • Smart S – 1 500 национални минути и 2 250 МВ на максимална скорост за 17,99 лева на месец
 • Smart M – 3 000 минути и 4 500 МВ за 23,99 лева месечно
 • Smart L – 8 000 минути и 12 000 МВ за 29,99 лева месечен абонамент.

Операторът предвижда коледни промоции и при плановете за мобилен интернет. През следващите два месеца те ще предлагат до четири пъти повече МВ за сърфиране на максимална скорост.

 • I-Traffic M – 8 000 МВ
 • I-Traffic L – 28 000 МВ
 • I-Traffic XL – 48 000 МВ

Офертите се комбинират с преференциални цени за мобилни устройства.

Можете да видите каталога за декември на Vivacom тук.

Мтел

Операторът предлага по-ниски цени на над 50 модела смартфони и таблети. Намалените модели включват марки като Samsung, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Alcatel, Coolpad, Microsoft, Motorola и ZTE.

Най-ниската цена за смартфон е 1 лев в брой. Повече от 25 модела, сред които Samsung Galaxy J1, HTC Desire 320, LG Bello II, Sony Xperia E4G, Samsung Galaxy S3 Neo и Lenovo A6000, са на тази цена с плановете „Мтел безкрай”.

Предложенията важат с тарифен план при двугодишен договор за настоящи и бъдещи абонати, както и при покупка в брой или на изплащане.

Можете да видите коледния каталог на Мтел тук.

Telenor

Абонатите, които подпишат нов или преподпишат своя договор от днес до 31-и януари 2016 г. включително, ще получат до четири пъти повече мегабайти за мобилен интернет и минути за разговори.

 • С абонаментен план „Резерв Стандарт” за 19.99 лева на месец клиентите ще получат 1200 национални минути и 2400 MB мобилен интернет трафик на месец, както и неограничен мобилен интернет към Facebook, WhatsApp, Novini.bg, Gong.bg и abv.bg за целия срок на договора.
 • В абонаментен  план „Интернет 6 500” за 19.99 лева на месец се предлагат 26 000 MB за мобилен интернет на месец и 650 MB в роуминг за ЕС, валидни за целия срок на договора.
 • При стартов пакет „Теленор” абонатите получават бонус от 1000 MB мобилен интернет трафик при активиране на пакета.
 • При презареждане в размер от 6 до 9.99 лева потребителите ще разполагат със 100 минути за разговори в мрежата на Теленор и с 250 MB за мобилен интернет.
 • При презареждане на стойност от 9.99 лева или повече те ще получат 200  минути  за  разговори  в  мрежата  на  Теленор и  500  MB  за мобилен интернет. Цената на предплатения пакет е 6 лева, а валидността на бонуса при презареждане е 14 дни.

Потребителите на допълнителните пакети за предплатени услуги за мобилен интернет от Теленор ще получат четири пъти повече MB мобилен интернет трафик.

В празничния период всички клиенти ще могат да се възползват без допълнително заплащане от промоционален достъп до 4G/LTE.

Можете да видите повече информация в сайта на Telenor. Справка в него показва, че към 1 декември каталог за новия месец все още не е излязъл.

Max Telecom

От Max Telecom все още не са обявили офертите, които предлагат за Коледа. Вчера обаче мобилният телекомуникационен оператор съобщи, че мигрира всички свои клиенти от WiMax към 4G LTE.

Повече информация можете да видите тук.

Bob

Bob ще предложи промоционален тарифен план maxibob и включва 1000 минути за разговори – 500 към всички мобилни и 500 към всички фиксирани мрежи в страната. Клиентите ще разполагат и с 500 SMS-a, както и с 500 MB за мобилен интернет. Месечната такса на maxibob е 14.90 лева.

От новия maxibob могат да се възползват не само нови, но и съществуващи абонати на услугата. Предложението е валидно от 1 до 31 декември.

Можете да видите повече информация тук.