Ако идеята ви за пътуване със стил е да се настаните в полет с чаша вино, то първата в света "авиокомпания - винарна" Invivo Air, е добре да бъде включена в списъка ви за пътуване. Полетът с ол инклузив ще включва дегустация на вино в осем стъпки на 5 500 метра надморска височина и нощувка. Услугата стартира в Нова Зеландия.

Първият полет ще излети от Оукланд на 31 януари 2023 г. и ще кацне в Куинстаун само два часа по-късно. През това време пътниците ще се насладят на дегустация на вино в осем стъпки, която ще бъде водена от съоснователите на Invivo Тим Лайтборн и Роб Камерън.

Билетът струва около 600 паунда и включва полет, посещение на ресторант Botswana Butchery, вечеря в Куинстаун (с вина Invivo) и нощувка в Hilton Queenstown Resort & Spa., пише cntraveller.

Тази авиокомпания предлага "сватби в небето". Цените стартират от $18 000

Тази авиокомпания предлага "сватби в небето". Цените стартират от $18 000

Пакетите варират в зависимост от размера на самолета с опции за малко или повече гости на борда

"Invivo Air е първата авиокомпания - винарна в света и очакваме с нетърпение да поднесем на нашите гости подобно изживяване, най-вече за любителите на виното в нашата винарна в небето, така и в terra firma в едно от нашите красиви лозя в Централен Отаго", заявява Роб Камерън, съосновател на Invivo Air.

Към новата интересна услуга засега има доста голям интерес. Първият полет беше разпродаден няколко дни след пускането в продажба в средата на декември.

Добрата новина е, че Invivo планира да изпълнява бъдещи полети на Invivo Air.