Рапърът 50 Cent твърди, че е без пукната пара. Въпреки това изпълнителят държи цяла дузина снопове от банкноти по 100 долара в хладилника си.

Студените пари в брой стоят на рафт, на който има още бутилка водка, два пакета кашкавал и шунка, според снимка, която Къртис Джаксън III пусна в Instagram. Фотографията без съмнение ще заинтригува феновете му, както и съдията, който работи по заявлението за банкрут, подадено от рапъра през юли, съобщи Mаrkеt Wаtch.

В публикацията изпълнителят е написал, че „трябва да се държи на хладно малко кеш и водка Effen”. Той е представител на датската марка водка и получава дял от печалбата.

Снимка 210825

Източник: Instagram

Същевременно 50 Cent твърди, че има дългове от 28 млн. долара. Той подаде заявление за банкрут през юли само няколко дни, след като Ластония Левистън спечели съдебно решение за 7 млн. долара обезщетение.

„Фифти” е обвинен в публикуването на онлайн секс видео, в което присъства Левистън, която е бивша приятелка на противника му Рик Рос.

Безумната причина, поради която рапърът 50 Cent обяви банкрут

Безумната причина, поради която рапърът 50 Cent обяви банкрут

Вижте колко пари дължи

„Той не ме изненадва с нищо. Той не е искрен за активите си от самото начало. И сега той се смее на хората”, заяви Хънтър Школник – адвокат на Ластония Левистън.

По време на съдебния процес рапърът 50 Cent заяви пред съдебното жури, че вещите, с които се хвали, всъщност не са негови.

Как рапърът 50 Cent заблуди света, че е богат

Как рапърът 50 Cent заблуди света, че е богат

Пълна лъжа

Брет Кимел, адвокат на Къртис Джаксън, заяви относно „замразените активи” на клиента си: „Не съм сигурен, че това е хладилникът на 50. Не мисля, че той яде преработени млечни продукти”.