5-звезден високоскоростен пасажерски кораб на „ПС Груп" АД, с Изпълнителен директор Радостин Дачев, ще вози пътници от Несебър до Истанбул.

Името на кораба е "Marine Princess". Плавателното средство е на подводни криле и предлага висок клас на сигурност и лукс.

Състои се от три пътнически сектора, разделени на две класи. Капацитетът му е 222 пасажера. Корабът е напълно реновиран, а новото обзавеждане е от Lufthansa.

Кръщаването на кораба и пускането му в движение са предвидени за месец Май 2007г. С това дело компанията стартира ново начинание, което допълва продуктовата структура на туристическите услуги в страната.

За успешното реализиране на проекта от 1 Май 2007г. в гр.Несебър ще заработи нов ПГКПП (Постоянен гранично-контролен пропускателен пункт).

Фирмата ще предложи еднодневно морско пътешествие от Несебър до Истанбул и обратно. Пътуването ще трае около три часа и половина.

През последните години се наблюдават опити за предлагането на подобни туристически услуги, но поради различни причини не са успели да се наложат.