Обичате да пътувате, но често се притеснявате дали колата ви може да минава толкова много километри без проблеми? Не се притеснявайте - имаме списък от пет коли, които лесно могат да изминат над 400 000 километра без никакви проблеми.

Subaru Forester

Снимка 409322

Източник: Subaru

Автомобилът е идеален за пътуване на дълги разстояния. Автомобилът има система 4WD, двигателят издържа на дълги разстояния и може лесно да пътува без да създава проблеми над 400 000 километра. Естествено, което ще ви се наложи е известна поддръжка на колата си. Въпреки това много хора са загубили вяра в Subaru заради предишни неуспехи на технологията в автомобила на моделите Legacy и Outback.

Volkswagen Passat

Снимка 404976

Източник: Volkswagen

Ако искате автомобил с отлична функционалност и надеждност, тогава трябва да изберете Volkswagen Passat, който като цяло е доста популярен в Европа. Има много модели на Volkswagen Passat и всеки от тях е добър, дори и по-ранните модели. Един от последните 1.8 Turbo двигател продължава да е синоним на надеждност и издръжливост.

Lexus RX350/450h

Това е автомобилът, който трябва да имате ако обичате да пътувате на дълги разстояния. Най-хубавото на тази кола е, че се предлага с и в хибридни варианти, което го прави много надежден автомобил. Въпреки че е ефективен и надежден, Lexus RX350/450h не е евтин автомобил.

Honda CR-V

Снимка 380787

Източник: Honda

Honda CR-V е добър автомобил, ако искате компактен кросоувър с надежден двигател. Дори по-старите модели на Honda CR-V са надеждни с 2,4-литровите четирицилиндрови двигатели. Ако предпочитате по-"лъскави" автомобили, тогава Honda CR-V не е за вас, тъй като е по-семпла кола.

Toyota Camry

Снимка 409305

Източник: Toyota

От доста време насам Toyota Camry е най-добрият избор за надежден автомобил. Превозните средства на Toyota са ценени именно заради тяхната издръжливост. В момента най-надеждният им е Toyota Camry.