Поради високия интерес към атрактивните условия и цени, включени в кампанията Great Flyday, националният авиопревозвач удължава срока на промоцията си до 10 декември, съобщиха от "България Еър". Всички любители на пътешествията могат да се възползват от най-ниските цени за годината за пътувания в икономична или бизнес класа през целия зимен сезон - до 31 март 2024 г.

Пътешествениците може да се потопят в историческата атмосфера на Атина и Рим на специални цени в икономична класа, започващи от 75 EUR в посока, или да се разходят до пленителните мегаполиси Берлин, Франкфурт и Лондон с билет на цена от 85 EUR. Еднопосочното пътуване до европейските столици Париж, Мадрид, Брюксел и Прага, както и полет до градове с богато културно наследство Амстердам и Цюрих може да се резервира с най-ниската цена за годината от 95 EUR.

В цената на самолетните билети в икономична класа до посочените дестинации се включва и възможността пасажерите да вземат със себе си безплатно 1 брой ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта или чанта за лаптоп, което заедно с ниската цена е и едно от големите предимства на предложението. Пътниците получават и безплатен кетъринг на борда - сандвич, бутилка вода, топли и студени напитки и шоколадче. В допълнение към изкушаващата оферта за полети в икономична класа в цената е включен бърз и безплатен check-in.

Снимка 644345

Източник: България Еър

А за пътниците, които искат да имат повече лично пространство по време на полет "България Еър" предлага специална промоция за билетите в бизнес класа в същия период. В бизнес класата пасажерите могат да се насладят на 4-степенно меню и най-високото ниво на комфорт в самолета с персонално обслужване на борда. Предимствата на бизнес класата включват също така приоритетен check-in, по-бързо качване на самолета, както и възможност за повече ръчен багаж - до 2 бр. по 15 кг и регистриран багаж - 2 бр. до 32 кг всеки.

Бизнес класата на "България Еър" предлага редица удобства, а цените на полетите до гръцката столица Атина и вечния град Рим започват от 269 EUR за еднопосочен билет от София. Не пропускайте забележителностите в Берлин, Франкфурт и Лондон, които ви очакват с удобен полет на цени, започващи от 329 EUR. Удоволствието да летиш с най-високо ниво на комфорт през целия зимен сезон до популярни дестинации като Брюксел, Прага, Цюрих, Мадрид, Амстердам и Париж сега е на цени от 389 EUR.

"България Еър" посрещна третия си самолет Airbus A220-300 в своя флот

"България Еър" посрещна третия си самолет Airbus A220-300 в своя флот

Този самолет е по-екологичен и предлага повече удобства за пътниците