"Инвестбанк" АД предоставя изцяло дигитализиран процес по кандидатстване, одобрение и издаване на кредитни карти, c ĸoетo гарантира мaĸcимaлнa бъpзинa и yдoбcтвo нa cвoитe ĸлиeнти. Ceгa, само с няколко клика, клиентите могат да заявят и да финализират процеса в рамките на минути, където и да се намират. Зa paзлиĸa oт пoceщeниeтo в бaнĸoв oфиc, ĸaндидaтcтвaнeтo зa ĸpeдитна карта онлайн e дocтъпнo пo вcяĸo вpeмe нa дeнoнoщиeтo. Необходимите документи се подписват изцяло дигитално, а след одобрение картата се доставя чрез куриер на посочен от клиента адрес.

Международните кредитни карти Mastercard Standard и Mastercard Gold са предназначени за физически лица и са с кредитен лимит до 5000 лева или равностойността им в евро. Кредитната карта се издава при изгодни условия: без такса за издаване, дълъг безлихвен период - до 60 дни и безплатен застрахователен пакет при пътуване. И още, картата е с пет годишна валидност на пластиката и предоставя 0,5% автоматичен Cash back при покупки.

Създаденият за целта микросайт за онлайн кандидатстване за кредитна карта стъпва на най-добрите практики в областта на електронните услуги, като осигурява не само бързина, но и сигурност по отношение стриктното прилагане на процедура по идентификация и активация на картата от разстояние. "Дигиталното нововъведение е част от постоянно разширяващото се портфолио от дигитални услуги на банката. Работим в посока на непрекъснато подобрение и развитие на конкурентни онлайн продукти и услуги", така очертава приоритетите на банката Председателят на Управителния съвет Светослав Миланов.

В допълнение, в периода от 1-ви до 31-ви август 2022 г. всички клиенти, заявили кредитна карта от "Инвестбанк" АД изцяло онлайн участват в игра с награди. Ежеседмично ще се теглят награди от томбола, които включват общо четири уикенда за двама с включена закуска в луксозни хотели от веригата "Феста Хотели". Печелившите имат шанса сами да изберат на море или планина предпочитат да отседнат, а именно да посочат между хотел "Виа Понтика" в Поморие и "Уинтър Палас" в Боровец. Сред наградите са и вина от изба Black Sea Gold. Официалните правила на играта ще бъдат публикувани на корпоративния сайт на банката, както и на платформата за онлайн кандидатстване за кредитна карта.