Втората най-голяма софтуерна компания на българския пазар - международната Paysafe, отвори втори офис в София, като с това разширява и екипа си. Той се намира в бизнес сграда, част от комплекса Garitage Park, намиращ се в Бистрица в близост до Околовръсния път.

Офисът, който заема компанията, е разположен на 2000 квадратни метра, като там ще работят близо 200 човека, които са специализирани в областта на информационните технологии, информационната сигурност и финансовите услуги, предоставяни от дружеството. Това става ясно от официално съобщение.

Кадър от новия офис на компанията

Източник: Paysafe

Кадър от новия офис на компанията

"Ръстът ни в София и инвестицията в още един модерен офис следват принципите на Paysafe за подпомагане на кариерното развитие на нашите служители и предоставянето на отлични условия за работа", коментира директорът на компанията за страната Мирослав Божилов.

"Големият брой търговски и развлекателни обекти, планирани в близко бъдеще в комплекса, ще осигуряват допълнителни услуги и удобства за служителите ни, включително достъп до басейн, спортни зали и детски и зелени площадки за отдих", допълни той.

Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: Paysafe

Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: Paysafe

Елате на разходка в един от най-креативните и уютни офиси в столицата

Първият офис на Paysafe в столицата се намира в най-високата сграда в страната - "Капитъл Форт" на булевард "Цариградско шосе". Там компанията заема пет етажа, а нейните служители са над 1000 души.

Дружеството у нас е част от международната група Paysafe Group, която е водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения. Основната дейност на компанията е свързана с обработването на разплащания, дигитални портфейли и онлайн парични решения. За нея в глобален мащаб работят около 3000 души.

Снимка 439143

Източник: Paysafe

Що се отнася до луксозния комплекс Garitage Park, който включва жилищни и офис сгради, неговото изграждане започна през 2016 година, а първият етап от строителството вече е завършен. Инвестицията в него възлиза на 180 милиона евро, а общата застроена площ ще бъде 380 хиляди квадратни метра.

Софтуерният гигант VMware сключи най-голямата офисна сделка у нас

Софтуерният гигант VMware сключи най-голямата офисна сделка у нас

Компанията ще премести 1600 свои служители в комплекса Garitage Park

В началото на миналата година Garitage Park успя да привлече и първият голям наемател от софтуерната индустрия. Тогава VMware подписа договор за наемането на повече от 20 хиляди квадратни метра офис площ. Това стана най-голямата сделка в сегмента, сключвана на нашия пазар.

По-късно през същата година още две водещи имена в индустрията обявиха, че ще преместят свои екипи в Garitage Park. Това бяха Milestone Systems и Atos, заедно с Euroccor.

Milestone и Atos отварят офиси в Garitage Park в столицата

Още две ИТ компании отварят офиси в комплекса за €180 милиона Garitage Park

Първата фаза на проекта ще бъде готова до края на годината