Академията на PwC стартира Face-to-Face подготвителни курсове за ACCA. Интензивните обучения на живо ще дадат възможност на участниците да натрупат необходимите знания, умения и опит за успешно полагане на изпитите за международно признатата квалификация. Програмата започва в средата на юли с обучение по Performance Management (PM, F5).

За разлика от стандартните онлайн подготвителни курсове за ACCA, участниците в курсовете на Академията на PwC ще се запознаят с най-важното за всеки изпит само в рамките на няколко дни. Чрез специално разработена програма, лекторите ще фокусират вниманието на студентите към важните аспекти от всеки модул и ще изведат най-същественoто от теорията.

По време на обучението курсистите ще получат:

  • Практически знания за подготовка за изпитите от лектори с доказан международен опит
  • Насоки за важната теоретична част
  • Възможност за работа по практически задачи, свързани с всеки модул
  • Персонално съдействие и практически насоки
  • Възможност за цялостно съдействие по време на целия процес на обучение от екипа на Академията на PwC

Програмата покрива курсове в нивата: Skills Level, Professional level - Essentials and Options - APM & AAA. Графикът на курсовете е следният:

ACCA Paper

Date - Introduction:

Date - Revision:

Total Days:

Skills Level:

Corporate and Business Law (LW, F4)

25 - 26 July

26 Aug

3

Performance Management (PM, F5)

15, 16, 17 July

19 - 20 Aug

5

Financial Reporting (FR, F7)

11 - 12 July

23 - 24 Aug

4

Audit and Assurance (AA,F8)

22 - 23 July

22 Aug

3

Financial Management (FM, F9)

18 - 19 July

21 Aug

3

Professional Level:

Strategic Business Reporting (SBR)

9-10 & 23-24 July

22 Aug

5

Advanced Performance Management (APM, P5)

8 & 22 July

21 Aug

3

Advanced Audit and Assurance (AAA, P7)

24 - 25 July

23 Aug

3

Допълнително ще бъдат обявени и курсове, които ще се проведат в периода октомври - ноември 2019 с цел подготовка за следващата изпитна сесия през декември 2019.

Интензивните подготвителни курсове са насочени към професионалисти в сферата на счетоводство, одит и финанси, които искат да получат международно признатата квалификация и да станат членове на ACCA.

Лектори в програмата са международни финансови експерти и практици с дългогодишен опит в международни компании и ACCA обучения по целия свят.

Академията на PwC предоставя професионално обучение и развитие чрез практически обучения, водени от международни експерти. Обученията включват Mini MBA програма, подготовка за изпити за квалификацията ACCA, курсове по финанси, лидерство, бизнес умения, продажби и др. Академията на PwC е локален Approved Learning Partner на ACCA и работи с високо квалифицирани и международно признати лектори от ACCA за провеждане на качествени обучения.

Повече информация за подготвителните ACCA курсове, лекторите и възможностите за записване може да откриете тук.