KiK, успешният немски дискаутър за текстил и нехранителни стоки, с голямо вълнение и гордост празнува откриването на своя 50-ти магазин в България. Със своите над 4 000 магазина в 14 държави в Европа, KiК продължава успешното си развитие и експанзия в страната.

Компанията навлезе на българския пазар през м. май 2020 г. с откриването на първия си магазин в гр. София.

С динамичната си експанзия през изминалите 3 години, брандът затвърди позицията си на българския пазар във време, в което потребителите в страната се ориентират все повече към марки с достъпни цени и добро качество.

През изминалата година KiK откри нови 21 магазина в България и отчете 125% ръст на продажбите. В момента компанията има над 350 служители в България, които ежедневно се грижат за доброто обслужване на всички клиенти на бранда.

Снимка 641384

В KiK клиентите могат да открият голямо разнообразие от детски, мъжки и дамски облекла, бельо, детски обувки, аксесоари, играчки, декорация за дома, домашен текстил и др.

За компанията

"Интернационално около 29 000 служители допринасят за нашия успех, което доведе до развитието на KiK през последните години. Заложили сме нашия водещ мотив в името си: зад KiK стои "Kunde ist König" ("Клиентът е цар"). Успяхме да спазим това обещание успешно в 14 страни в Европа. Нашите изгодни цени биват оценявани най-вече от семейства, млади майки и бащи, както и от клиенти, които са в търсене на добри предложения. За нас е важно не само да предлагаме висококачествени продукти на добри цени, но и да се грижим за спазването на социални и екологични стандарти. Според нас думите изгодно и хуманно произведено не се изключват взаимно!"

"Ние сме наясно с отговорността ни в глобалната мрежа от доставчици и бихме искали да сме прозрачни относно успехите и предизвикателствата ни. Радваме се, че в тази мисия сме част от силна мрежа, тази на междубраншовия текстилен съюз", споделят от компанията.

Снимка 641385

С тържественото откриване на най-новия магазин в София, кв. Княжево, ул. Цар Борис 3, № 272, KiK България отбеляза своя 50-ти обект в страната с площ от 550 кв.м.

Компанията ще продължи политиката си на активна експанзия и през 2024 г. Предвижда се откриването на поне 10 нови локации в България.

За повече информация посетете: www.kik.eu и https://bulgaria.kik.eu.