За 4К телевизорите можем да кажем накратко, че са бъдещето, което вече е тук. В момента те са особено популярни в САЩ и в настоящата статия ще ви представим някои от най-добрите оферти качество-цена за тези телевизори, които има отвъд океана, обобщени от The Verge. Разбира се, вие също можете да си ги закупите и поръчате онлайн.

Топ офертите:

TCL 6-серия

Моделът TCL 6-Series R635 е добър вариант, ако търсите баланс между цена и производителност. Моделът Roku от последно поколение има QLED панел, но отива една стъпка по-горе с Mini LED подсветка, която носи още по-добра яркост и контраст. 55-инчовият модел в момента се продава в Amazon за около $698 което е почти най-добрата цена до момента за популярния модел 6-Series.

Новият LG OLED телевизор вече е на българския пазар

Новият LG OLED телевизор вече е на българския пазар

Най-новите OLED телевизори впечатляват катто потребителите, така и технологични специалисти

Ако предпочитате по-новата 6-Series — която поддържа HDR10 Plus и 4K игри при 120Hz, както и гласови команди на Google Assistant със свободни ръце и интерфейса на Google TV — 55-инчовата конфигурация в момента се предлага за $699,99. 65-инчовият модел се продава в Amazon за $999,99, което е близо до най-добрата цена, която сме виждали до момента за по-голямата конфигурация.

Най-добрите по-бюджетни оферти:

4K HDR FIRE TV издание на INSIGNIA

Не е нужно да харчите цяло състояние за 4K телевизор; ако похарчите $500 или по-малко, можете да получите 4K телевизор с добро качество на изображението и функции. Fire TV от серията F30 на Insignia е идеалният случай, който поддържа HDR10, HDMI eARC и базирани на Alexa гласови команди чрез включеното дистанционно. 4K комплектът също така осигурява достъп до Apple TV Plus, Disney Plus, Hulu и повечето други популярни приложения за стрийминг.

В момента можете да закупите 65-инчовата версия на смарт телевизора за $349,99. Ако предпочитате по-малък телевизор, можете също да вземете 50-инчовия модел за $239,99 в Amazon или 55-инчовата конфигурация за $269,99.

Най-добрите оферти за OLED телевизори:

OLED телевизорите предлагат най-доброто качество на изображението, което можете да получите в масов телевизор, и много от тях бяха силно намалени по време на Черния петък. Ако обаче сте пропуснали тези разпродажби, все пак може да имате още един шанс да сключите добра сделка, тъй като много от най-добрите модели в момента все още се предлагат с отстъпка.

В момента се предлагат отстъпки от различни размери на началното ниво A1 OLED на LG. 55-инчовият се продава за срамежливи $950 ($50 отстъпка) в Amazon, което е с около $80 повече от най-добрата цена на бюджетния OLED до момента. Междувременно 48-инчовият също се продава за $699,99.