Samsung стартира официално продажбите в България на Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4, както и на смарт аксесоарите от серията Galaxy Watch5 и Galaxy Buds2 Pro, които компанията представи само преди две седмици в рамките на глобалната премиера Unpacked.

Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4 имат многофункционален дизайн, осигуряват нови възможности за персонализация и предлагат подобрена производителност. От Samsung казват, че със своето четвърто поколение, серията Galaxy Z продължава да променя стереотипите, за да предложи нови, впечатляващи възможности за употреба, които улесняват ежедневието.

Сгъваемите устройства стават широко разпространени и имат все по-солидни позиции на смартфон пазара

Galaxy Z Flip4 надгражда успеха на сгъваемия дизайн на Samsung, като добавя нови ключови характеристики, включително подобрено изживяване с камерата, по-голям капацитет на батерията и разширени възможности за персонализация, като запазва неговата ултра компактност.

Galaxy Z Fold4 от своя страна дава нови възможности на потребителите, като осигурява най-пълноценното смартфон изживяване на Samsung до момента и предлага новаторски дизайн, изключителен дисплей и мултитаскинг функционалности на нивото на компютър, допълнени с подобрени технологии в камерите и мощен процесор.

С Armor Aluminum покритие по рамките и пантата, както и ексклузивното Corning® Gorilla® Glass Victus®+ покритие на външния екран и задния панел, Z Flip4 и Z Fold4 са най-здравите сгъваеми устройства до момента.

Издръжливостта на основния екран се подобрява и благодарение на оптимизираната структура на покритието, която помага да се намалят повредите от външни удари. Освен това, както Z Flip4, така и Z Fold4 са снабдени с IPX8 сертификат за водоустойчивост. И двете устройства разполагат с мощния процесор Snapdragon® 8+ Gen 1.

Galaxy Z Fold4 се отличава с изключителна мощност и продуктивност, които се побират в джоба. Благодарение на оптимизирания хардуер и софтуер Galaxy Z Fold4 на практика предлага възможности за мултитаскинг, които обединяват предимствата на смартфон и персонален компютър в едно.

Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro

Тези модели подпомагат и усъвършенстват индивидуалните потребителски навици за здравословен начин на живот с помощта на интуитивни данни за различни показатели за моментното физическо състояние, високотехнологични възможности и още по-мощни характеристики.

Galaxy Watch5 разполага с подобрени функции, които потребителите ползват на ежедневна база, а Galaxy Watch5 Pro - най-новото попълнение в Galaxy Watch серията - е най-издръжливият и най-многофункционалният часовник на Samsung досега.

Към екосистемата на Samsung Galaxy се присъединяват Galaxy Buds2 Pro

Това са най-новите слушалки на Samsung, които осигуряват всепоглъщащо безжично аудио изживяване с нов, компактен дизайн и лесно свързване. Специален кодек на Samsung позволява качествено прехвърляне на музикалния сигнал без прекъсване, а новият коаксиален двупосочен говорител прави звука по-богат от всякога.

Новият компактен, ергономичен дизайн прави слушалките с 15% по-малки. Същевременно те прилягат стабилно в ухото и формата им не позволява да се разместват.

Цените

Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4, както и смарт аксесоарите от серията Galaxy Watch5 и Galaxy Buds2 Pro вече се предлагат в търговската мрежа и мобилните оператори.

Препоръчителните цени на устройствата започват от 2,149 лв. за Galaxy Z Flip4 (128GB), 2,249 лв. (256GB) и 2,499 лв. (512GB). Galaxy Z Fold4 идва на препоръчителна цена от 3,499 лв. (256GB) и 3,749 лв. (512GB).

Слушалките Galaxy Buds2 Pro са на препоръчителна цена от 449 лв.

Galaxy Watch5 се предлага в различни вариации на цветове и размери: голямата 44мм версия е в Графит, Сапфир и Сребристо, а малката 40 мм версия е в Графит, Розово златно и Сребристо с каишка в цвят Bora лилаво, която перфектно се съчетава с новия Galaxy Z Flip4. Galaxy Watch5 се предлага на стартова цена от 579 лв. за Bluetooth версията и 679 лв. за LTE версията.

Galaxy Watch5 Pro се предлага в цветовете Черен титан и Сив титан с 45мм дисплей на стартова цена от 899 лв. за Bluetooth версията и 999 лв. за LTE версията.