Фирмата "Антоан Вилл" (Antoan Vill), базирана в Русе, започна изграждането на нов разпределителен център на бул."Христо Ботев" в Русе, във връзка с разширяване на производството си, съобщиха от Българската асоциация за текстил, облекло и кожи (БАТОК).

Сградата ще бъде модерен разпределителен център, даващ възможност за високоефективна работа на работещите в него. Същевременно строителството на сградата ще бъде съобразено с изискванията за енергоефективност и автономност на енергозахранването.

Πлaниpa ce новата сграда, c paзгъpнaтa плoщ oт oĸoлo 1200 ĸвадратни метра, дa бъдe зaвъpшeна дo ĸpaя нa юни тази година. Първата копка на новата сграда на фирмата беше направена на 8 март, в присъствието на кмета на Русе Пенчо Милков и други гости.

Eberspacher, която ще строи завод за нагреватели за електромобили в Русе, разкрива още 100 нови работни места

Компанията, която ще строи завод за нагреватели за електромобили в Русе, разкрива още 100 нови работни места

Строителството на фабриката е палнирано за месец март

Фирмата "Антоан Вилл" е основана през 1998 г. и е специализирана в производството на дамска конфекция. Основни продукти на фирмата са панталони, поли, рокли, олекотени сака, блузи. Клиенти на дружеството са реномирани компании от Германия, Белгия, Франция и Италия.

Едноличен собственик на капитала на дружеството е Антоанета Антонова. Фирмата е член на Българска асоциация за текстил, облекло и кожи, като Антонова е част от Управителния съвет на Асоциацията.

Изданието "Капитал" обяви, че фирма "Антоан Вилл" е в топ 10 на най-динамичните малки и средни предприятия за района на Русе за периода 2019-2020 година. Целта на компанията е да се изкачи до челните местата в класацията за най-бързо развиващите се компании в България, посочват от асоциацията.

Ново начало: Българска компания ще управлява Летище Русе

Ново начало: Българска компания ще управлява Летище Русе

Русе иска да възстанови търговските полети