Българската верига за търговия с бързооборотни стоки "Фантастико" открива голям супермаркет в град Банкя. Обектът се намира в квартал "Изгрев" на улица "Стефан Стамболов". От компанията са инвестирали 20 милиона лева в търговския обект, който е разположен на 7000 квадратни метра разгърната площ.

Супермаркетът е на четири нива, включващи паркинг, търговска зала, складове и офиси. Към тях има и детска площадка.

Паркингът е със 129 места, като има паркоместа за електромобили с електрически зарядни станции, а предстои изграждането и на автомивка. От компанията посочват, че обектът е бил завършен за 8 месеца.

В търговската част има аптека на веригата Subra, офис на застрахователния брокер I&G, зоомагазин "Д-р Стефанов", каса на Easy Pay, химическо чистене и банкомат.

"Фантастико" откри магазин за 24 милиона в София и планира още два извън столицата

"Фантастико" откри магазин за 24 милиона в София и планира още два извън столицата

Веригата отваря първи обекти в два града в региона

В началото на миналата година "Фантастико" отвори мини търговски център на столичния булевард "Черни връх" 204. Тогава стана ясно, че компанията готви отварянето на още три свои обекта - в София, в Банкя и в Перник.

"Фантастико" оперира на българския пазар от 1991 година, като към момента веригата има 43 супермаркета в София, Елин Пелин, Кюстендил и Банкя. За компанията работят повече от 3000 служители.