Веригата за търговия с бързооборотни стоки T MARKET инвестира близо 2 милиона лева в нов магазин в столицата. Отворилият врати обект се намира в "Студенски град" на ул. "Акад. Борис Стефанов" и е разположен на площ от 1200 квадратни метра.

От компанията посочват, че новият магазин е с по-различна визия от останалите й обекти, като там ще се предлагат още сготвена на място храна, сандвичи и фрешове.

Там ще се намира и зона, която ще бъде отворена за клиентите денонощно. От информацията става ясно още, че в обекта ще бъдат наети 40 човека.

"За пръв път във вече широката ни мрежа от обекти отваряме такъв с изцяло различен облик, идея и концепция", коментира по отношение на откриването на магазина Едвинас Волкас, който е изпълнителен директор на "Максима България", част от литовската MAXIMA GRUPE.

В края на юни месец T MARKET откри два нови магазина на българския пазар, а единият от тях беше първият за веригата на Черноморието. Те се намират в Несебър и Велико Търново, като вложението в тях беше в размер на 2,5 милиона лева.

По-рано бяха отворени още 6 обекта, като два от тях бяха в София. Тогава от компанията потвърдиха, че до края на 2018 година ще имат още два супермаркета у нас.

Веригата развива бизнес на българския пазар от 2005 година, като към момента има 72 обекта в 36 града. За компанията в страната работят повече от 1500 души.

Т MARKET откри два нови магазина в страната, планира още два обекта до края на 2018-а

Т MARKET откри два нови магазина в страната, планира още два обекта до края на 2018-а

Веригата вложи над 2,5 милиона лева в два обекта във Велико Търново и Несебър