Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, представя за първи път своя нов безплатен софтуер за електропроектиране - EcoStruxure Power Design, на онлайн събитие с дата 25 юни 2020 г. от 14:30 ч.

Представянето е предназначено за електропроектанти, но би представлявало интерес и за всички електроинженери, студенти и преподаватели в областта. Лектор ще бъде инж. Димитър Антов, дългогодишен технически консултант в Schneider Electric България, заедно с още инженери от екипа на компанията.

EcoStruxure Power Design е софтуер, специално предназначен за електропроектанти. Той предлага лесно, бързо и сигурно изчертаване и оразмеряване на електрически уредби НН и СрН както по отделно, така и разглеждайки ги като едно цяло в рамките на проекта.

Schneider Electric изгради системата за енергиен мениджмънт в новия завод на "Биовет" в Пещера

Schneider Electric изгради системата за енергиен мениджмънт в новия завод на "Биовет" в Пещера

Двете компании продължават работа при строго съблюдаване на противоепидемичните мерки

Новото решение позволява дефиниране на различни режими на захранване, резервиране на товарите с дизел генератор и UPS. То дава възможност за експортиране на еднолинейните схеми в dwg формат и изчислителната част в pdf и word.

Новият софтуер EcoStruxure Power Design предлага изчисления в реално време, актуална база данни и автоматични актуализации, спестява време и улеснява работата на електропроектанта. EcoStruxure Power Design е на български език и е изцяло адаптиран спрямо действащите в България стандарти и норми.

Светът около нас се дигитализира и автоматизира, а EcoStruxure Power Design идеално се вписва в тези тенденции. "Избрахме онлайн формат на нашето представяне не само с оглед на ситуацията в последните месеци, но и заради изцяло дигиталната същност на новия продукт.", посочват от Schneider Electric България.