Teatralna Park Residence е един от новите вдъхновяващи жилищни проекти на столицата. Затвореният комплекс предлага стил, комфорт, модерност и престиж на онези, които искат да усещат пулса на столичния град и същевременно копнеят да запазят комфортна на личното си пространство. Разположен на мястото на старите неугледни гаражи на бившето УБО (Държавна сигурност), в непосредствена близост до парк "Заимов", Teatralna Park Residence цели да привлече активни, млади ангажирани и културни граждани, готови да променят света, в който живеем.

Архитектурният проект е създаден от модерен екип, който следва последните тенденции в устойчивото развитието на градското пространство. Разположена върху триъгълен парцел с дълга страна и вътрешен парк с южно изложение към Витоша, Teatralna Park Residence предлага апартаменти, изпълнени със светлина, вдъхновение и лукс. За вашето удобство резиденцията предлага 277 светли и просторни апартаменти с озеленени и функционални вътрешни общи пространства и тераси, собствен подземен паркинг, собствен вътрешен парк с детски площадки, детска градина, супермаркет, ресторант, фитнес зона, кафене и търговски площи. Заобиколена от цели 6 театъра, множество галерии, реномирани ресторанти и кафенета, Teatralna Park Residence е нов модерен хабитат, подхождащ на вашия артистичен дух. Отстоящ на няколко минути пеша от площад "Св. Александър Невски", "Софийската опера и балет" и Народното събрание, на една спирка от пл. "Орлов мост", Teatralna Park Residence е перфектният избор за нов дом или имотна инвестиция.

Снимка 591909

Първата копка на Teatralna Park Residence вече е направена, а "Премиерата" на сградата се очаква през 2025 г. Не пропускайте шанса да се запознаете с проекта и да закупите своя нов дом на преференциални условия до края на октомври.

Teatralna Park Residence - изкуството да живееш!