Ултра луксозен апартамент с 10 спални и впечатляваща гледка към Ню Йорк търси своя нов собственик срещу пречатляващата цена от 85 милиона долара. Въпреки че той се намира в Манхатън стойността отново изглежда доста висока. Но може би е оправдана, като се има предвид какво още е включено в нея.

Заедно с имота купувачът ще получи яхта, два автомобила Rolls-Royce, Lamborghini и два билета за пътуване до... Космоса.

Снимка 375771

Източник: streeteasy.com

Той се намира в сграда с общо 478 апартамента в едно от известните кътчета на Манхатън. За тези 85 милиона долара се продава цел етаж плюс половината от долния етаж, става ясно от офертата. Това прави площ от близо 1400 квадратни метра.

Снимка 375773

Източник: streeteasy.com

Както вече беше споменато броят на спалните е 10, а към тях има още 11 бани. Интериорът е доста минималистичен и изчистен, като повечето стени и мебели са в бяло.

Сградата, в която се намира имота, разполага със собствени игрища за тенис и баскетбол, както и с голям плувен басейн. Там има частен киносалон и не на последно място - пързалка за зимни кънки.

Снимка 375772

Източник: streeteasy.com

Въпреки впечатляващият дизайн на апартамента и гледката от сградата, бонусите към него изглеждат още по-атрактивно. На първо място са може би двата билета за пътуване в Космоса на стойност от 250 000 долара всеки. Избраната компания, която трябва да ги организира, не се посочва в офертата.

Снимка 375774

Източник: streeteasy.com

Плюс тях идват още два Rolls-Royce Phantom, като цената за едно такова возило е около 420 000 долара. В списъка влиза още Lamborghini Avendator, което се продава от 402 000 долара нагоре. Това обаче не е всичко, като в сумата е включена яхта за 1 милион долара с платени такси за една година.