Пазарът на фискални устройства се раздвижи от новата Наредба за свързаност на търговските обекти с НАП и наближаващия краен срок -септември 2011 г. за фирми регистрирани по ДДС.

Най-голям е интересът към моделите с вградени данъчни терминали и с включени такси за SIM карта на мобилен оператор за първата година, информират от веригата. Търсят се още компактни, бързи и безшумни модели с вградени антени. Енергонезависимата фискална памет е друга предпочитана функционалност. Цените на устройствата, които се предлагат под покрива на Office 1 Superstore,  варират между 315 и 399 лева без ДДС.

 

С наближаване на крайния срок сервизните фирми ще бъдат затруднени да изпълняват всички поръчки, затова отOffice 1 Superstore съветват клиентите да не чакат последния момент. Обучените експерти ще бъдат максимално натоварени - близо 15 000 компании са установили връзката с НАП до момента, а остават над 180 000. Това означава че при средна цена от около 350 лв. бизнесът трябва да даде общо около 63 млн. лв., за да се окомплектова със фискалните устройства.

Office 1 Superstore предлага като безплатни бонуси най-необходимите атрибути за всеки апарат: 24 бр. ролки термохартия и книгa за дневните финансови отчети. Всеки клиент, закупил касов апарат от Office 1 Superstore получава също така и ваучер на стойност 10 лв. с вкл. ДДС, който може да използва за покупка на всеки от 10 000 продукта, които предлага веригата.

Потребителите, предпочели търговската верига на Office 1 Superstore, получават експертно обслужване и могат да намерят разнообразие от модели на реномирани брандове в производството на касови апарати. Най-голямата верига за продукти и услуги за офиса и дома дава възможност на своите клиенти по региони да получат информация и инструктаж във всички търговски обекти на широко развитата мрежа в цялата страна.