Hummer H1, цивилната версия на военния камион M998 Humvee, е огромна машина. Въпреки това, някой си помисли, че стандартният Hummer H1 не е достатъчно голям и поиска версия, която е много, много по-голяма - три пъти по-голяма, за да бъдем точни. Запознайте се с Hummer H1 X3, увеличена версия на емблематичния офроудър с височина 6,6 метра, дължина 14 метра и ширина 6 метра, което го прави три пъти по-голям от фабричния H1. Превозното средство с чудовищни размери наскоро беше заснето по пътищата на ОАЕ.

Наричана най-големият работещ Hummer H1 в света, гигантската машина е поръчана от шейх Хамад бин Хамдан Ал Нахайян. Известен като "Rainbow Sheikh", милиардерът от ОАЕ държи Световния рекорд на Гинес за най-голямата колекция от превозни средства 4×4. Може би си спомняте и гигантския джип Willys, който някога беше представен в епизод на Top Gear. Е, това също е негова собственост и е паркирано пред неговия Национален автомобилен музей на Емирствата в Абу Даби, предаде Luxury and Lifestyle News.

Най-големият круизен кораб в света ще отплава на първото си пътуване

Най-големият круизен кораб в света ще отплава на първото си пътуване

Има множество удобства, включително мини-голф игрище и 10-етажна водна пързалка

Свръхразмерният Hummer H1 е напълно функционален и беше изкаран за кратко шофиране по пътя, за да бъде транспортиран до Историческия музей на OffRoad, който се намира в Шарджа и също е собственост на "Rainbow Sheikh". 

Унищожиха украинската ''Мечта'' - най-големият самолет в света

Унищожиха украинската ''Мечта'' - най-големият самолет в света

"Мрия" е проектиран и конструиран да пренася съветската совалка "Буран"

H1 X3 има система за задвижване на четирите колела с четири дизелови двигателя, задвижващи всяко отделно колело. Но това, което е интересно, е вниманието към детайлите. Увеличената версия изглежда като точно копие на действителния H1, улавяйки перфектно всички дребни детайли на дизайна отвън. Интериорът на огромното превозно средство прилича повече на вътрешността на къща с дървен под. Интериорът изглежда е разделен на две нива, свързани със стълбище, и има тоалетна - без врата.