Тази дългоочаквана кола изглежда все по-реална. Новият сериен автомобил BMW XM от 2023 година изглежда стилизиран, модерен и съвсем в стилистиката на германската компания. Нова снимка от BMW XM изтече чрез публикация в Instagram на потребителя wilcoblok и веднага спечели вниманието на световните автомобилни сайтове и на феновете.

На фотографията се вижда как изглежда серийният модел на летище в очакване да бъде изпратен на своя нов клиент.

Снимка 595305

Източник: Instagram

Серийният XM изглежда подобно на концепта, който дебютира през ноември. Въпреки транспортната защита, тук виждаме масивен кросоувър SUV с огромни бъбрековидни решетки, големи въздухозаборници и разделен дизайн на фаровете, коментират автоексперти.

Издигащата се линия на колана с контрастираща златна лайстна води до бърза линия на покрива. XM ще се базира на платформата на X5 и X7, но ще има само два реда седалки, като се очаква да има много място за краката отзад.

Производственият модел изненадващо запазва двойния дизайн на Roundel, който е знак за оригиналния M1 и е издълбан в горните ъгли на стъклото на задната врата.

Тънките задни LED светлини се вплитат в разширените калници. Характерните за подразделението M четворни накрайници на ауспуха сега са с подредена конструкция.