Лидл България откри третия си магазин в Перник и 119-и в страната, в изпълнение на дългосрочната стратегия на веригата да е близо до потребителите и да им предоставя качествени продукти на достъпни цени. Магазинът е разположен на ул. "Захари Зограф" № 159 в новопостроения ритейл парк "Холидей Парк" Перник.

Обширен паркинг с общо 623 места в целия ритейл парк, от които 100 в непосредствена близост до Lidl, ще посрещне нуждите на всички посетители.

"Обектът с търговска площ от 1400 кв. м се отличава със съвременната си визия и модерно оборудване с висок клас за енергийна ефективност. Електронните ценови табели във всички зони допринасят за бързото и удобно пазаруване, с което са свикнали клиентите на Lidl. Пет каси с двойно място за опаковане и една с единично ще спомогнат за още по-бързо пазаруване на клиентите и така те могат да пестят време за истински важните неща, а именно повече време със семейството и близките", отбелязват от търговската верига.

"Лидл България" отвори първия си магазин в Карлово

Lidl стъпва в още един български град

Обектът е 117-ят Lidl магазин в страната

Лидл България ежегодно разширява търговската си мрежа с нови обекти и създава работни места. "По този начин допринасяме за по-бързото развитие на тези райони в България", коментира наскоро Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

От компанията дават заявка, че през 2023 г. продължават устойчивото разрастване на търговската си мрежа.

"Лидл" разширява логистичната си база  край София и купува терен за нова складова база за 25 милиона лв.

"Лидл" разширява логистичната си база край София и купува терен за нова складова база за 25 милиона лв.

Веригата обяви, че разширява логистичната си база в село Равно поле в община Елин Пелин с нови 16 000 кв. метра

През март Lidl стана една от първите вериги, които въведоха автомати за приемане на използвани пластмасови бутилки и кенове за напитки. Клиентите ще получават ековаучер на стойност 5 стотинки за всяка върната опаковка.

Съоръженията са разположени в магазини в няколко български града. Сред тях са София, Пловдив, Варна, Габрово, Добрич и Монтана. Машините дават възможност на клиентите да върнат използваните от тях опаковки от напитки на мястото, където ежедневно пазаруват, като едновременно с това допринасят за опазването на околната среда.

Търговският комплекс Holiday Park Перник отваря врати
Обновена

Най-големият търговски комплекс в Югозападна България отваря врати в Перник

В него ще има добре познати и харесвани от българските потребители международни и родни марки