Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви най-големия си график за България - "Зима 22/23". В него са включени дестинации като Виена и Мадрид, с което броят на зимните маршрути на Ryanair от и до България се увеличава до 34.

С 90 бази и над 2500 маршрута, работещи в 36 европейски страни тази зима, Ryanair продължава да стимулира възстановяването на трафика и да създава работни места в Европа. Нарастващият флот от нови самолети Boeing 737 "Gamechanger" изгарят 16% по-малко гориво и са с 40% по-малко шумни, като същевременно добавят 4% повече места.

От София до Бургас за по-малко от час с "България Еър“ от 17 юни

От София до Бургас за по-малко от час с "България Еър“ от 17 юни

От 25 юни полетите между двата града ще се изпълняват всеки ден

По повод обявяването на графика си за предстоящата зима, Ryanair стартира разпродажба на места с налични цени от €19,99 по новите маршрути за пътуване от октомври 2022 г. до март 2023 г. 

"Като авиокомпания номер 1 в Европа, Ryanair с удоволствие обявява график "Зима 22/23" за България с 34 маршрута до популярни дестинации в цяла Европа, като Лондон, Дъблин и Кьолн. Въпреки че този график предлага богат избор, търсенето нараства бързо, така че клиентите трябва да резервират своите зимни бягства 22/23 от рано, за да осигурят възможно най-ниските цени", каза Джейсън Макгинес, търговски директор на Ryanair.

Wizz Air ще назначи 100 души във Варна и София като част от кабинния си екипаж

Wizz Air ще назначи 100 души във Варна и София като част от кабинния си екипаж

Интервютата ще бъдатна 3 юни във Варна, на 9 юни в Бургас и на 9 юни в София