От 17 юни националният превозвач "България Еър" стартира сезонни полети по линията София - Бургас, съобщиха от авиокомпанията. До 25 юни полети ще се изпълняват три пъти в седмицата, а след тази дата разписанието предвижда те да се осъществяват ежедневно.

По график продължават да се изпълняват всички редовни полети на "България Еър" по европейски маршрути. С настъпването на летния сезон беше възобновена и линията до екзотичния гръцки остров Крит. Билети могат да бъдат закупени онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, както и чрез офисите на "България Еър" в страната и чужбина и през агентската мрежа.

Още седмица да купите втори самолетен билет на половин цена от "България Еър"

Още седмица да купите втори самолетен билет на половин цена от "България Еър"

Кампанията "Любов от пръв полет" ще продължи до 27 февруари включително

Въпреки отпадането на противоепидемичните мерки на национално ниво, "България Еър" продължава да поддържа засилени хигиенни мерки. Самолетите на компанията се почистват и дезинфекцират, както със специални антибактериални препарати, така и с UV светлина преди и след всеки полет. Качеството и чистотата на въздуха в пътническата кабина се обновява постоянно през двигателите чрез въздушните HEPA филтри, с които са оборудвани самолетите на "България Еър". По този начин се елиминира възможността за разпространение вирусни инфекции. Носенето на маски на борда остава препоръчително.

"България Еър" стартира промо кампания "Любов от пръв полет" за Свети Валентин

"България Еър" стартира промо кампания "Любов от пръв полет" за Свети Валентин

От 7 до 20 февруари може да закупите самолетен билет и да резервирате втори билет за същия полет с 50% отстъпка