Националният превозвач "България Еър" с поредна изненада за всички, които са влюбени в пътешествията! Авиокомпанията удължава промоционалната си кампания, която стартира по повод празника на любовта Свети Валентин. Поради големия интерес, кампанията "Любов от пръв полет" ще продължи до 27 февруари включително. Така още повече хора ще могат да се възползват от преференциалните условия.

Всеки, който е закупил двупосочен самолетен билет по всяка от международните директни дестинации на "България Еър", може да резервира втори билет за същия полет с 50% отстъпка. В цената на всички самолетни билети за икономична класа се включват 1 бр. ръчен багаж до 10 кг и 1 дамска чанта/лаптоп, вкусен кетъринг на борда, както и безплатен check-in.

Промоционалните условия са валидни за закупуване на самолетни билети и в бизнес класа, където пасажерите получават повече уединение, приоритет при чекирането и качването в самолета, един допълнителен багаж, достъп до бизнес салоните на летищата и могат да се насладят на изкушаващо четиристепенно меню. При всеки закупен двупосочен билет в бизнес класа, по всяка от международните директни дестинации, можете да резерирате втори с 50% отстъпка.

Ако искате да подарите незабравимо преживяване на себе си и любим човек, можете да резервирате своите места чрез обаждане или e-mail до Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията, във всеки от офисите и представителствата й в България и чужбина, както и от турагентската мрежа. Билетите от кампанията трябва да бъдат използвани за пътувания, които са започнали до 30 юни 2022 година.

В условията на динамичната ситуация "България Еър" се е погрижила за спокойствието и на всеки свой пътник, като предоставя гъвкави възможности на всеки да отложи пътуването си при необходимост и да ползва билетите си на различна дата или до различна дестинация без такса. В допълнение към това националният превозвач е осигурил и най-високите хигиенни и организационни мерки - част от тях е и дезинфекцията на самолетите с модерна UV технология, която унищожава всички вируси и бакерии от повърхностите в самолета. Повече подробности за "България Еър" и промоцията "Любов от пръв полет" може да откриете на www.air.bg.