Остават дни до празника на любовта Свети Валентин и по този повод, националният авиопревозвач "България Еър" даде началото на кампанията "Любов от пръв полет", с която ще зарадва всички, които искат да изненадат своята половинка и са влюбени в пътешествията.

В периода на кампанията всеки, който закупи двупосочен самолетен билет по всяка от директните дестинации на "България Еър", може да резервира втори билет за същия полет с 50% отстъпка.

Кампанията започна на 7 февруари и ще продължи до 20 февруари включително. Изборът от дестинации за романтично пътуване е повече от голям. Всеки, влюбен в пътешествията, може да подари на себе си и половинката си незабравими спомени и приятни емоции с пътуване до вечния град Рим или до романтичния Париж, където да да се наслади на гледката от Айфеловата кула. Празникът може да се превърне в незабравим и с разходка из величествената Прага или с пътуване до някоя по-екзотична дестинация като Лисабон или Палма де Майорка - това са само част от всички красиви места, които всеки може да посети изгодно заедно с любимия си човек, благодарение на февруарската промоционална кампания на "България Еър".

Всеки пасажер може да резервира своите места чрез обаждане или e-mail до Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията, във всеки от офисите и представителствата й в България и чужбина, както и от турагентската мрежа. Промо билетите от кампанията трябва да бъдат използвани за пътувания, които са започнали до 30 юни 2022 година.

Всеки гост на "България Еър" има възможност да се възползва и от допълнителни услуги, с които празникът на влюбените ще започне още по време на полета. В цената на всички самолетни билети, са включени 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта/лаптоп, вкусен кетъринг на борда, както и безплатен check-in.

Промоционалните условия са валидни за закупуване на самолетни билети и в бизнес класа, където пасажерите могат да се радват на повече уединение, приоритет при чекиране и качване в самолета, един допълнителен багаж, достъп до бизнес салоните на летищата и изкушаващо четиристепенно меню. За всеки закупен двупосочен билет в бизнес класа, през периода на кампанията, можете да резерирате втори с 50% отстъпка.

В условията на динамичната ситуация "България Еър" се грижи за спокойствието на всеки свой пътник, предоставяйки гъвкави възможности на всеки да отложи пътуването си при необходимост и да ползва билетите си на различна дата или до различна дестинация без такса. В допълнение към това националният превозвач е осигурил и най-високите хигиенни и организационни мерки - част от тях е и дезинфекцията на самолетите с модерна UV технология, която унищожава всички вируси и бакерии от повърхностите в самолета. Повече подробности за "България Еър" и промоцията "Любов от пръв полет" може да откриете на www.air.bg.