Есента тъкмо се кани да почука на вратата и да застане на мястото на слънчевото лято със своето малко по-облачно и хладно време. Ако обаче ви гони носталгията по дългите летни дни, може би има изход от това. И не само не е необходимо да се сбогувате с лятото, но и можете заедно с това да започнете работата на мечтите си.

Точно това предлагат от Vidanta - компания, ръководеща няколко луксозни комплекса в Мексико. Ръководството й търси някой, който е съгласен да отсяда в техните обекти и срещу това да получава заплата от 120 000 долара годишно.

За тези, на които все още не им е ясно, ще кажем, че от Vidanta обещават най-добрата работа в света със своята кампания World's Best Job.

От информацията за нея става ясно, че веригата търси човек, който да обикаля лъскавите комплекси в Акапулко, Нуево Валарта, Ривиера Майа, Лос Камбос и други, а работата му ще бъде да ги популяризира в социалните мрежи, разказва Business Insider.

Избраният кандидат не само ще получава доста високо възнаграждение, но и разходите по пътуванията му също ще бъдат покривани от компанията, а настаняването и менюто в отделните комплекси ще му бъде безплатно.

От него ще се иска да създава интересно съдържание и да вдъхновява пътуващи хора от различни кътчета на Земята да посетят обектите на Vidanta.

А късметлията ще може да се наслади на това.

Снимка 375651

Източник: vidanta.com

Снимка 375653

Източник: vidanta.com

Снимка 375654

Източник: vidanta.com

Снимка 375650

Източник: vidanta.com

Всички желаещи трябва да подадат автобиография и 60-секундно видео до 21 октомври на платформата.