В един идеален свят, отношенията между работник и работодател трябва да са строго професионални и да се простират в границите на работната етика. Разбира се, както всички знаем, не живеем в идеален свят.

Ето някои от най-странните неща, които работодатели са карали своите служители да правят, споделени пред финансовото издание Business Insider:

Да упрявлявам цялата му компания

"Шефът ми ме помоли да ръководя компанията му в първата ми седмица на работа, без да е там дори да ми каже имената на служителите и какво се иска от мен да правя. Странно", Къртис от Нешвил.

Да следя дали тена й е равен

"Шефът ми ме помоли да следя дали тенът й е равно разпределен", анонимен потребител, Оустин.

Да попълня документите за осиновяване

"Шефът ми ме накара да попълня документите за осиновяване, вместо нея", анонимен.

Да отпечатам огромни плакати на неговото лице

"Бившият ми работодател ме помоли спешна да намеря печатна компания, която да отпечата плакати на неговото лице. Щеше да има явно парти. Той също така поиска два златни трона. След партито, плакатите с лицето му бяха залепени в офиса и се обръщаха на обратно, когато някой от служителите му е бил ядосан", Джеймс, Лондон.

Да купувам рокли за любовницата му

"Шефът ми ме помоли да купя рокли за неговата любовница. С часове обикалях магазините със служебния автомобил, докато открия модел и размер, които му допаднаха", анонимен, Ню Йорк.

Да бъда Дядо Коледа

"Шефът ми ме помоли да изиграя Дядо Коледа за децата на служебно парти", анонимен.

Да уловя риба за детето му

"Шефът ми ме помоли да уловя риба за детето му от езерото", анонимен.

Да харесам всичките му постове в Linkedin

"Шефът ми ме помоли да харесам всичките му постове в социалната мрежа", анонимен.

Да взема тест вместо него

"Директният ми началник ме помоли да се явя вместо него на професионален тест. Бях го изкарал две години преди това", анонимен.

Да гледам 4-годишната му дъщеря

"Шефът ми ме помоли да гледам четиригодишната му дъщеря, която никога не бях срещала преди, защото бавачката му не е била свободна този ден", анонимен.