След HBO Max и Netflix, стрийминг платформа SkyShowtime също навлиза на българския пазар. Компанията обяви разрастването си в Европа, като услугата ще стартира в България на 14-и декември 2022 година. Цената на абонамента у нас ще бъде обявена също тогава. Освен на българския пазар, на същата дата платформата ще е достъпна още в Босна и Херцеговина, Хърватия, Косово, Черна Гора, Сърбия и Словения

Албания, Чехия, Унгария, Република Северна Македония, Полша, Румъния и Словакия са следващите страни, в които стрийминг услегата ще стартир през февруари 2023 година.

SkyShowtime обяви навлизането на нови пазари на ексклузивно събитие в Амстердам, на което гостуваха известни личности и лидери в бранша от целия свят. На 20 септември платформата се появи в страните от Северна Европа - в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция, където вече се радва на сериозен успех.

От 14 декември и българските зрители ще имат достъп до ексклузивни прожекции на холивудски филми, както и нови сериали от най-добрите студия по света. Платформата ще включва и локално съдържание, документални филми и специални програми.

След HBO Max и Netflix, стрийминг платформата SkyShowtime навлиза в България

След HBO Max и Netflix, още една голяма стрийминг платформа навлиза в Европа

SkyShowtime събира на едно място широка селекция от световни сериали и филми

SkyShowtime събира на едно място широка селекция от световни сериали и филми. Платформата ще предложи телевизионни премиери на театрални филми от Paramount Pictures и Universal Pictures, двете най-стари продукционни къщи на Холивуд, които заедно представляват близо 50% от холивудския бокс офис.

Стрийминг платформата е създадена специално за Европа и е посветена на пазарите тук. Веднъж лансирана в над 20 страни, приложенията и съдържанието на SkyShowtime ще бъдат достъпни на 18 различни езика, влизайки в над 90 милиона домове на Стария континент.