Покачващата се инфлация в момента води до скока в цените на потребителските стоки, сметките и не само. Според данни на националната статистика, общият разход средно на лице от второто тримесечие на 2021 г. до това на 2022 г. се е покачил с около 18 % или 296,34 лв. Икономистите съветват всяко домакинство да се опита да свие разходите си, като елиминира ненужните, и увеличи приходите. Някои от разходите подлежат на оптимизиране - например излизането по ресторанти, пазаруването на дрехи, инвестициите. Друга част, обаче, са неизбежни - ток, вода, храна, наем.

Вероятно вече си задавате въпроса "Колко се очаква да плащам за сметки тази зима?". Какъвто и да е отговорът, ние от Кеш Кредит ще подкрепим нашите клиенти с професионално и отговорно финансиране там, където имате най-голяма нужда в момента - покриването на отоплителните разходи. Това е само един от многото подаръци, които сме подготвили в новата ни кампания. Като водеща финансова компания сме добре запознати с пазарните тенденции и потребителското поведение, затова и стартираме актуалната ни кампания "Топла подкрепа за зимата". Винаги сме доказвали, че клиентите ни може да разчитат на нас, а сега подаръците ни са повече от подкрепящи.

  • Плащаме сметки за отопление
  • Подаряваме енергоспестяващи отоплителни уреди.
  • И любимото на нашите клиенти - "ПОДАРЪК ЦЕЛИЯТ КРЕДИТ" - или възможността да не връщат кредита си.

Независимо дали си от късметлиите или не, със сигурност ще си спечелиш спокойствие за предстоящите месеци с нашата подкрепа. Зимната ни кампания завършва на 15 януари.

С усвояването на сумата, от която се нуждаеш - до 10 000 лева, вече взимаш участие в тегленето на наградите. Включи се и може накрая на годината вместо да се притесняваш как да ти останат пари за празниците, да си по-финансово стабилен.

Знае се, че зимата е сезонът на уюта у дома, вълшебните моменти, топлината в душата, но не само. С Кеш Кредит може да си гарантираш топла зима вкъщи, където да се наслаждаваш на споделени мигове, вкусна храна и топли напитки.

Ако искаш да си един от печелившите, не губи време и се запознай с кампанията и условията към нея на cashcredit.bg или в някой от офисите ни в цялата страна.