Xiaomi обяви преди по-малко от две седмици Redmi 12C, най-новият универсален смартфон от базово ниво, предлагащ един от най-мощните показатели в своя ценови сегмент на международните пазари на цени, стартиращи от 269 лева.

Захранван от процесор MediaTek Helio G85, Redmi 12C позволява до 6+5GB разширена RAM и 1TB разширение за съхранение¹ за по-плавни ежедневни действия, по-бързо стартиране на приложения, както и повече място за съхранение на вашето съдържание.

Xiaomi показва лидерски амбиции с новата си 13-та серия

Xiaomi показва лидерски амбиции с новата си 13-та серия

Европейската премиера на флагманите и на модела от среден клас се състоя на MWC в Барселона

Батерията

С голяма батерия от 5000 mAh, устройството ви осигурява достатъчно енергия, за да издържи през целия ден. Оборудван с усъвършенстван и чувствителен сензор за пръстови отпечатъци, Redmi 12C допълнително се отличава с това, че позволява на потребителите да отключат телефона, да отворят приложение или да удостоверят автентичността на мобилно плащане само като поставят пръста си директно върху дисплея.

Снимка 611322

Източник: Xiaomi

Със своя голям 6,71-инчов HD+ дисплей и елегантно съотношение на страните 20,6:9, Redmi 12C предлага по-добро и завладяващо изживяване при четене, гледане на видеоклипове и игри. Освен това, режимът на четене помага за облекчаване на напрежението на очите, което може да се появи с удълженото време, прекарано пред екрана.

Камера и дисплей

Този по-голям и по-добър дисплей е поместен в стилен и разпознаваем дизайн с плосък ръб и извит гръб, които подобряват цялостната естетика и усещането за захващане.

От гледна точка на камерата, Redmi 12C е способен да улавя ярки моменти с по-големи детайли в ежедневните сцени със своята 50MP основна камера. С помощта на мощен HDR и нощен режим, Redmi 12C е способен да прави по-ясни градски нощни пейзажи с по-големи детайли дори при непредвидени ситуации.

Redmi 12C се предлага в три варианта - 3GB+32GB, 3GB+64GB, 4GB+128GB, на цени, започващи от 269 лева. Redmi 12C е вече наличен в официалната партньорска мрежа на Xiaomi в България.

Xiaomi, Honor, Realme, OnePlus, Motorola: Най-интересните смартфони на Mobile World Congress

5 от най-интересните смартфони на Mobile World Congress

Прототипи, иновации и европейски премиери на азиатски хитове видяхме на форума