Южнокорейският производител Samsung ще предложи последните си предложения при телевизорите и в България. Компанията, която е лидер в този сегмент в световен мащаб от 15 години насам, представи актуалните си попълнения в гамата днес.

Със събитието бе дадено и начало на предварителните поръчки на Neo QLED, а в зависимост от модела на телевизора, потребителите ще получат подарък Samsung Q Soundbar.

Neo QLED е нова технология при дисплеите, която се внедрява при водещите 8K (QN800, QN900) и 4K (QN85, QN90, QN95) модели на производителя. Това, което определя Neo QLED моделите като "квантов" скок, е новата технология за източник на светлина - Quantum Mini LED, прецизно контролиран от Quantum Matrix Technology и Neo Quantum Processor, мощен процесор за изображения, и оптимизиран за Neo QLED гамата. Neo QLED телевизорите се отличават и с новия дизайн Infinity One Design - екран с почти невидима рамка за още по-въздействащо потребителско изживяване.

QN900A The Hero

Източник: Samsung

QN900A The Hero

Благодарение на партньорствата на Samsung с водещи компании на пазара и развитието на собствени разработки, моделите от Neo QLED гамата предлагат функционалности, които предефинират ролята на телевизора и удовлетворяват потребностите по отношение на поддържането на добра физическа форма, развлечение и работа от вкъщи. Сред тях са:, Super Ultrawide GameView и Game Bar - за всички геймъри, Google Duo - за по-висококачествени конферентни разговори, достъп до MS Office 365 - за по-оптимална визуализация на PC екрана върху телевизора.

"През изминалата година възникнаха много различни обстоятелства, които коренно промениха начина ни на живот. А те промениха и изискванията на потребителите към телевизионните устройства, накараха ги да се замислят какво повече могат да правят с тях. В отговор на това, Samsung предлага на потребителите още повече смарт функционалности, за да бъдат те още по-ефективни в работата си, а почивката да бъде по-пълноценна", коментира Димитър Вълев, ръководител на дивизия "Телевизионни устройства" в Samsung България

The Frame

Източник: Samsung

The Frame

Samsung разширява и гамата лайфстайл телевизори с нов дизайн и форм-фактори, за да отговори на предпочитанията и интересите на потребителите. През 2021 г. The Frame надгражда върху иновациите, представяни досега, предлагайки персонализирано потребителско изживяване с още по-тънък профил. The Frame е почти два пъти по-тънък в сравнение предходни модели и още по-успешно наподобява чувството, че пред себе си виждаш картина в рамка.

The Premiere

Източник: Samsung

The Premiere

На онези, които искат да пренесат кино изживяването от киносалона в уюта на своя дом, Samsung предлага The Premiere, първия в индустрията троен лазерен проектор с 4K резолюция. А тези, които предпочитат комбинацията от свеж въздух и уникално аудиовизуално изживяване, е The Terrace - първия външен телевизор на Samsung.

The Terrace

Източник: Samsung

The Terrace

Кампанията по предварителни поръчки ще се проведе в периода 16.03.2021 г. - 26.03.2021 г.