След провала на Galaxy Note 7 Samsung ще се опита да се реваншира на клиентите си с новия флагман от серията. От компанията загатват, че това може да се случи на събитие на 26 февруари в рамките на Mobile World Congress в Барселона.

От компанията вече са изпратили покана до медии за конференцията, като в нея не се посочва точно какъв продукт ще бъде представен, става ясно от информация на Business Insider.

Все пак очакването е именно Galaxy S8 да бъде показан за първи път тогава, както се случи и с предходния модел през миналата година.

Други експерти в технологичната сфера очакват пускането на смартфона да бъде забавено до 29 март, когато Samsung организират друго събитие за представяне на продукти.

В началото на януари запознати заявиха, че от производителя планират първоначално да бъдат произведени 10 милиона броя от новия Galaxy S8.

От южнокорейският гигант ще разчитат моделът да подпомогне продажбите, след като спря производството на Note 7 през миналата година след разиграването на един от най-големите скандали в технологичната история.

Снимка 276405

Източник: Samsung