Fibank (Първа инвестиционна банка) откри нов офис в София, който се намира на ниво -1 в Мега Мол София, на бул. "Царица Йоанна" в ж.к. Люлин.

Офисът предлага всички услуги за физически лица и за фирми с облекчени и атрактивни условия, като е с удължено работно време от 10 до 22 часа от понеделник до неделя включително. В него работят общо 14 висококвалифицирани служители, които се грижат за отличното обслужване, индивидуалния подход и професионално отношение, които получават клиентите на Fibank.

На официалното събитие за откриването присъстваха дългогодишни клиенти на банката, както и бизнес партньори. Лентата прерязаха Севдалина Василева - Изпълнителен директор и Член на УС на Fibank, Кирил Игнатов - Директор "Клонова мрежа" и Иво Павлов - Управител на клон София Запад.

В обръщението си към гостите на събитието и към служителите на Първа инвестиционна банка, Севдалина Василева благодари на всички клиенти за доверието и ползотворното сътрудничество през изминалите години и пожела успех на всички служители в новия офис.

Една от актуалните промоции на банката в момента е на бизнес кредитните карти Mastercard и Visa, издавани от Fibank. До 31 декември 2018 г. (включително) кандидатствалите за бизнес кредитна карта могат да се възползват от специалните юбилейни условия на банката по повод нейната 25-годишнина.

Повече информация можете да намерите на сайта на банката - www.fibank.bg, във всеки клон или офис на Fibank и на телефон: *bank (*2265).