Prime Kapital планира през следващите шест месеца обширно обновление на Galleria Стара Загора. Молът бе придобит от компанията през 2017 година.

"Обновяването на Galleria ще увеличи човекопотока в търговския център, ще подобри видимостта и ще допринесе за по-иновативния дизайн на обекта", надяват се от компанията.

Модернизираните остъклени покриви, преустроените тавани, най-новите осветителни тела, новите подови облицовки и ремонтираните обществени тоалетни са част от обширните работи, които са включени в обновяването.

Оптимизираният план на етажите ще благоприятства за по-оптимален трафик в търговския център. Създаването на допълнителни входове на партера ще намали пешеходното разстояние от паркинга до търговския център. С оглед осигуряване на по-добри условия за паркиране и обозначения, ще бъде въведена цветна система за означаване и номериране на паркоместа.

Galleria Стара Загора ще продължи да предлага комбинация от местни и международни бреандове като: H&M, Stradivarius, Bershka, Pull and Bear, Lee Cooper, New Yorker, dm, LC Waikiki, Teodor, Pandora, и развлечения като: киноцентър "Cinema City", Фитнес Атлетик, 8D кино, детски парти център Galleria Тон Бонбон.

Как българските молове станаха южноафрикански?

Как българските молове станаха южноафрикански?

Поредната покупка на фонд от далечната страна е "Парадайз Център"

Наред с всички изброени по-горе промени, ще бъде подобрена и зоната за хранене ("фуд корт"): ще се създаде голяма детска площадка, ще се увеличи броят на седящите места и ще се предлагат най-добрите заведения за хранене в новата отворена концепция на централната зона.

Общата отдаваема площ (Gross Leasable Area, GLA) от 25 000 квадратни метра ще покрие пълния микс от услуги, мода, електроника, кафенета, магазини за спортни облекла и модерен супермаркет Billa от 1000 квадратни метра.

Търговският център ще продължи успешно своята дейност и ще бъде отворен за своите посетители през целия период на обновяването.

Prime Capital притежава и Galleria Бургас заедно с MAS Real Estate.

MAS Real Estate купува девет аутлет центъра в Румъния за €128 милиона

Собственикът на молове в Бургас и Стара Загора купува 9 аутлета в Румъния за €128 милиона

Сделката е била сключена в края на февруари